B2B   رزرواسیون آنلاین
B2C   رزرواسیون آنلاین

زبان

فارسی English
© کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به هلدینگ گردشگری آوا گستر آینده می باشد.
طراحی و پیادسازی توسط تیم نرم‌افزاری نیاکام انجام شده است.

تماس با ما: +۹۸ (۲۱) ۴۳۹۰۳

انواع ویزا های کشور چین :

1.     ویزا گروهی

2.     ویزا انفرادی

3.     ویزا تجاری

4.     ویزا مولتی

 

دسته‌بندی ویزا شرح ویزا

C - ویزایی که به خدمه خارجی وسایل حمل و نقل بین المللی از جمله هواپیما، قطار، کشتی یا هر وسیله نقلیه موتوری دیگری داده می‌شود. این ویزا به اعضای خانواده افراد ذکر شده نیز تعلق می‌گیرد.

D - این ویزا مختص افرادی است که قصد صادرات مادام العمر به کشور چین را دارند.

F - این ویزا به افرادی که قصد مبادله، تحصیل و یا سایر فعالیت‌ها را دارند تعلق می‌گیرد.

G - مخصوی افرادی است که قصد صادرات به کشور چین را دارند.

J1 - این ویزا مخصوص روزنامه نگاران و سازمان‌های خبری خارجی است که در کشور چین اقامت دارند. طول مدت اعتبار این ویزا حدود 180 روز است.

J2 - این ویزا به روزنامه نگاران خارجی تعلق می‌گیرد که قصد سفر به کشور چین به صورت کوتاه مدت را دارند. مدت اعتبار این ویزا کمتر از 180 روز است.

L - این ویزا توریستی است و به گردشگران تعلق می‌گیرد.

M - ویزای مخصوص تجار و بازرگانان که قصد سفر به منظور فعالیت‌های تجاری دارند.

Q1 - ویزای مخصوص افراد خانواده‌های مقیم کشور چین که به قصد بازدید و یا نگهداری از اعضای خانواده به کشور چین سفر می‌کنند. اعتبار این ویزا بیش از 180 روز است. زن و شوهر، پدر و مادر، پسران، دختران، پدر بزرگ و مادر بزرگ و پدر و مادر خوانده‌ها همگی مشمول این ویزا می‌شوند.

Q2 - این ویزا به افرادی که قصد دارند از اقوام خود که ساکن کشور چین هستند بازدید کنند، تعلق می‌گیرد. مدت اعتبار این ویزا نیز بیش از 180 روز است.

R - ویزای مخصوص استعدادهای درخشان و نوابغی که به مهارت و توانایی آن ها در کشور چین نیاز است.

S1 - ویزای مخصوص بازدید از افراد غیر چینی که در کشور چین مشغول کار یا تحصیل هستند. این ویزا به همسران، فرزندان زیر 18 سال، پدر و مادر خوانده ها تعلق می‌گیرد. مدت اعتبار این ویزا بیش از 180 روز است.

S2 - ویزای مخصوص اعضای خانواده افراد غیر چینی که در کشور چین مشغول کار یا تحصیل هستند. اعتبار این ویزا بیشتر از 180 روز است.

X1 - ویزای مخصوص افرادی که قصد تحصیل در کشور چین برای مدت بیشتر از 180 روز دارند.

X2 - ویزای مخصوص افرادی که قصد تحصیل درکشورچین برای مدت کمتراز 180 روزدارند.

Z - ویزای مخصوص کار در کشور چین.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا چین :

  1. شناسنامه و کارت ملی
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی به زمینه سفبد
  3. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  4. آدرس محل کار و محل سکونت و شغل و شماره تلفن
  5. رزرو بلیط هواپیما و واچر رزرو هتل

 

نکات:

اعتبار ویزا گروهی چین ار تاریخ صدور 40 روز می باشد و پس از ورود به چین امکان 30 روز اقامت در این کشور را دارید این ویزا برای حداقل 5 نفر صادر می شود که این پنج نفر در هنگام ورود و خروج به چین باید حضور داشته باشند برای دریافت این نوع ویزا دو روال کاری وجود دارد اولی ویزا عادی 14 روز کاری و دومی ویزا فوری 7 روز کاری که این حداقل روز ها می باشد و در شرایطی امکان دارد این روز ها زیاد شود.

ویزا انفرادی از تاریخ صدور دارای اعتبار 30 روزه می باشد و شما پس از ورود به چین امکان اقامت 30 روزه در این کشور را دارید این ویزا نیز به دو صورت عادی در 7 روز و فوری در 5 روز صادر می شود .

ویزای تجاری چین 3 ماه اعتبار دارد و شما پس از ورود 30 روز می توانید در این کشور بمانید و صدور این نوع ویزا حدافل 15 روز کاری به طول می انجامد.

ویزا مولتی دارای اعتبار 1 ساله است و شما در این 1 سال به دفعات می توانید وارد چین شوید ولی در هر بار ورود حداکثر 30 روز اجازه اقامت به چین را دارید و صدور این ویزا حداقل 30 روز کاری به طول می انجامد .

 

آدرس و تلفن سفارت چین در تهران :

اقدسیه روبروی آتش نشانی پلاک 73

تلفن های : 1-22291240-021

فکس 22290690-021

 

 

مطالب مرتبط