B2B   رزرواسیون آنلاین
B2C   رزرواسیون آنلاین

زبان

فارسی English
© کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به هلدینگ گردشگری آوا گستر آینده می باشد.
طراحی و پیادسازی توسط تیم نرم‌افزاری نیاکام انجام شده است.

تماس با ما: +۹۸ (۲۱) ۴۳۹۰۳

 

انواع ویزای شینگن

با توجه به  هدف افراد از سفر به کشور های عضو شینگن یکی از ویزاهای نوع اول, دوم ویا ویزای نوع سوم برای عزیمت به افراد داده میشود.به صورت کلی وقت سفارت شینگن درهر سه مورد وجوددارد.

نوع اول:ویزای نوع اول به عنوان ویزای ترانزیت فرودگاهی شناخته میشود که با دریافت آن میتوانید در یکی از فرودگاه های محدده کشورهای عضو شینگن پرواز خود را تعویض کنید و به کشور دیگر خارج از محدوده شینگن سفر کنید.در واقع به همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه های محدوده شینگن می باشد.

نوع دوم:ویزای نوع دوم این اجازه را به دارنده ان میدهد که به مدت 5 روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کند.

نوع سوم:ای نوع ویزا در واقع رویداد کوتاه مدت میباشد و برای مواقعی که زمان دریافت مشخص می شود افراد حق این را دارند که در کشورهای اتحادیه شینگن اقامت داشته باشند.

 

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا در وقت سفارت شینگن

·        تکمیل فرم درخواست ویزا که باید کامل و بدون نقض باشد و همه هزینه های آن تکمیل شده باشد.

·        از کپی شناسنامه به همراه کد ملی.

·        دوقطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید جدید مشابه با عکس گذرنامه البته سایز عکس بسته به نوع سفارتخانه تعیین میشود.

·        ارائه گواهی اشتغال به کار

·        ارائه سند مالکیت

·        ارائه پرینت حساب بانکی (برای هرنفر 40 میلیون تومن کافی است)البته باید به تاییدیه و مهر بانک رسده باشد.

·        ارائه پاسپورت با سه ماه اعتبار بعد از اینکه سفر شروع میشود.

·        ارائه پرینت رزرو بلیط برگشت

·        ارائه اسناد مربوط به رزرو هتل

·          ارائه مدارک جهت انجام بیمه درمانی مسافرتی که تمامی مشخصات کامل خدمات درمانی در آن عنوان شده باشد.

 

برای ویزای کدام کشورها وقت سفارت شینگن لازم است

شینگن توافق نامه ای است که در 14 ژوئن 1985 میان صنفی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا امضا شد.جهت دریافت ویزا از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و چهار کشور عضو اتحادیه تجارت آزاد نیاز به  وقت سفارت شینگن می باشد.

این کشورها عبارتند از:اتریش, بلژیک, بلغارستان ,کرواسی ,قبرس, جمهوری چک, دانمارک, استونی, فنلاند, فرانسه, آلمان ,یونان ,مجارستان, ایرلند, ایتالیا ,لتونی, لتوانی, اوگزامبورگ, مالت ,هلند ,لهستان, پرتغال, رومانی, اسلووکی, اسپانیا ,سوئد و بریتانیا که به غیر از این پنج کشور به از این 28کشور الباقی در سال های بعد از 1985 به این پیمان ملحق شده اند.البته به زودی کشورهایی مانند بوسنی ,کوزوو, مقدونیه به همراه ترکیه نیز به این کشورها ملحق می شوند.این کشورها کاندید عضویت در این پیمان هستند.

 

درهنگام تعیین وقت سفارت در سفارتخانه کشور مورد نظر مراحلی همچئن ارائه مدارک کامل شناسایی , انگشت نگاری و انجام مصاحبه صورت میگیرد.

نکته:مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا در سفارتخانه متفاوت است و بر اساس قوانین خود عمل می نمایند.

 

 

 

مطالب مرتبط